Bijlage(n) toevoegenBijlage toevoegen
kies uit bibliotheek
verwerk gedropte files...

Ombudsman Metropool Amsterdam

Spreekuur gaat weer van start

In verband met de versoepeling van de coronamaatregelen is het vanaf dinsdag 26 mei weer mogelijk om (liefst op afspraak) het spreekuur in Amsterdam te bezoeken. De spreekuren van Almere en Zaanstad gaan vanaf augustus weer van start.

Binnen ons kantoor en in de wachtruimte zijn maatregelen genomen om het besmettingsgevaar zoveel mogelijk te beperken. Er zijn minder medewerkers aanwezig, er is een vaste looproute uitgezet en de deuren van de spreekkamer blijven geopend tijdens de gesprekken. Onze medewerkers wassen hun handen regelmatig, houden minimaal 1,5 meter afstand en geven geen hand. Bij (milde) verkoudheidsklachten blijven zij thuis.

Om het spreekuur zo goed mogelijk te laten verlopen vragen wij u om:

  1. Eerst te bellen om een afspraak in te plannen (hiermee voorkomen we dat er teveel mensen tegelijk in het gebouw aanwezig zijn).
  2. Het spreekuur maximaal met 2 personen tegelijk te bezoeken. Relevante documenten en brieven indien mogelijk vooraf zelf te kopiƫren.
  3. Bij (milde) verkoudheidsverschijnselen niet langs te komen. Als onze medewerkers constateren dat u verkouden bent, hoest of koortsverschijnselen heeft, dan stoppen ze het gesprek. Ze vragen u dan om op een ander moment terug te komen of stellen een andere vorm van communiceren voor.

Mochten de maatregelen omtrent de verspreiding van het coronavirus opnieuw worden verscherpt dan heeft dit ook gevolgen voor ons spreekuur. Houd daarom deze website in de gaten voor de laatste informatie.